Catalogus Fred de Meulder B.V.
wat valt er te zeggen

Over ons

een rijk verleden met klanten over de gehele wereld
een toekomst met u als klant?

MPS-GTP Certificering

In juni 2020 heeft ook De Meulder B.V. het certificaat MPS-GTP Behaald! Wat is MPS-GTP Certificering De MPS Groep faciliteert wereldwijd tuinbouwondernemers in hun ambitie te verduurzamen. Zij vinden bij …

Onze toekomst visie.

Fred de Meulder B.V. heeft zichzelf tot doel gesteld om in de toekomst een nog hogere klanttevredenheid te behalen. Dit door transparant te werken, duidelijkheid in prijzen, korte levertijd en een hoge kwaliteit producten. Ook het voor klanten duidelijk inzichtelijk maken wat er aan bollen voorraad in de schuur staat in de planning.

Duurzaamheid

Het verduurzamen van ons bedrijf staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Er is in de samenleving en in het bedrijfsleven veel te doen rond duurzaamheid.

Zonder loze termen te gebruiken zetten wij ons in voor het verduurzamen van Fred. De Meulder BV in het bijzonder  en van onze sector in het algemeen. Veel van onderstaande zaken vinden wij heel logisch en daarom deden we dit al jaren (ook voordat het woord duurzaamheid door anderen uitgevonden werd;  People, Planet, Product en Profit) 

Onze geschiedenis

Fred. De Meulder Export is één van de oudste over gebleven bloembollengroothandels ter wereld. De laatste 10 jaar is onze sector heel hard veranderd, zeg gerust professioneler geworden. Veel niet-gespecialiseerde bedrijven zijn gestopt door het gebrek aan opvolging of het niet kunnen volgen van alle ontwikkelingen.
Fred. De Meulder BV is ook na 120 jaar nog springlevend .We werken dan ook graag samen met onze mensen, onze klanten en leveranciers om met elkaar een betrouwbare en continue partner voor u te zijn. Iedere tak van ons bedrijf heeft zijn eigen specialist.

Laatste nieuwsberichten

Corona – Covid 19

Ook bij Fred de Meulder hebben wij regels opgesteld om Corona – Covid 19 buiten de deur te houden. De belangrijkste regels voor bezoekers / leveranciers: Bezoek alleen op afspraak! …